Wong njaba gunung sing paling dhuwur dipotong olahraga olahraga sepatu sikil trekking

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Boot bakal njaga sampeyan kanthi aman nalika hiking utawa makarya ing njobo gedhe kanthi kenyamanan proteksi lan genggeman outsole sing tahan lama.
Penyamaran bolong nilon lan pu ambon sintetik.
Boot profil dhuwur nyedhiyakake pangayoman tungkak sing ditambahake.
Lapisan tekstil sing bisa ambegan kanggo nambah interior.
Sistem lacing tradisional supaya luwih aman.
Shank garpu sing entheng, awet njamin keluwesan lan stabilitas.
Midsole sing dhuwur banget nyerep efek kanggo panyerepan kejut banget lan bantal sikil sampeyan nyedhiyakake kepenak.
Outlet karet getah kanthi apik banget kanggo kabeh terrain.

Informasi Produk

Nomer Artikel: 5046
Jeneng produk: sepatu sikil hiking sing dhuwur kanggo motong
Bahan ndhuwur: bolong kamuflasi lan pu sintetik
Bahan lapisan: bolong
Bahan insole: bolong
Bahan njaba: karet karet tunggal
Jinis: panutupan renda
Ukuran ukuran: kasedhiya kanggo ukuran wong 40 nganti 46
Musim: musim panas lan musim semi
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: Ya
Logo: minangka syarat sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5046 ALLBLK (1)
5046 DKGRN (1)
5046 BLK CAMO (1)
5046 LTBGE (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: