Warta Industri

  • Medical workers on the front lines of the coronavirus should be sure to clean their shoes.

    Buruh medis ing corongavirus ngarep kudu ngresiki sepatune.

    Ing panaliten anyar sing diterbitake ing salah sawijining jurnal Pusat Pengontrol lan Pencegahan Penyakit, Penyakit Penyakit Berkembang, panaliti nguji conto udara lan permukaan ing rumah sakit. Peneliti nemokake yen kira-kira setengah saka profesional perawatan kesehatan sing kerja ing intensif c ...
    Waca liyane