Warta

  • Pemasaran Media Sosial Bakal Ditambah ing taun 2021 Minangka Merek Katon kanggo Temokake Pembeli Online

    Para pembeli ora mung tuku online kanthi luwih kerep, nanging luwih bisa miwiti lelungan blanja ing media sosial. Platform sosial kaya Instagram lan Facebook minangka sumber umum kanggo nemokake merek lan iki diarepake terus nganti taun 2021, kanthi data anyar nuduhake ...
    Waca liyane
  • Hadiah Tanpa wates Dijamin Kanggo Menehi Kenyamanan Bergaya Preinan iki

    Musim liburan iki, pengalaman menehi pengalaman bisa uga beda-beda, nanging nemokake saiki sing sampurna isih dadi tujuane. Amarga swasana adhem adhem lan masarakat siyap-siyap golek ing omah, para pembeli bakal luwih becik golek barang sing nyenengake, nyenengake lan kepenak. Paring ...
    Waca liyane
  • Sepatu apa sing kudu dakanggo ing pesawat

    Gambar pemandangan: sampeyan lagi ing bandara, tas dikemas, mlebu pesawat sampeyan. Sampeyan lenggah, kencengake sabuk pengaman banjur lenggah. Sawise suwe, sikil sampeyan wiwit lara amarga sampeyan ora nganggo sepatu sing cocog - lan ora akeh sing bisa ditindakake nganti ndharat. Endi liburan sampeyan rasane ...
    Waca liyane
  • Balanc Anyar Rilis Sneaker Pengetan 10 Tahun Kanggo Preinan

    New Balance lan J. Crew gabung kanggo item liyane sing pengin ditambahake menyang dhaptar Natal taun iki. Kanggo ngrayakake kolaborasi sajrone dasawarsa, merek nggawe sneaker sing bisa digunakake nganggo sweats utawa slacks ing musim liburan iki. The New Balance x J.Crew 997 10 Anniversary sneaker ...
    Waca liyane
  • Adidas Yeezy Ningkatake Gaya 'Onyx' 380 Wis Rilis Minggu Iki

    Sisih sisi Adidas Yeezy Boost 380 ing dalan warna "Onyx". Sepasang dalan warna Adidas Yeezy Boost 380 nyerang toko minggu iki. Raksasa olahraga kasebut negesake manawa sepatu sing dirancang Kanye West ngeculake "Onyx Reflective" lan "Onyx" sing diam-diam ing ...
    Waca liyane
  • Dina Singles Alibaba Ditambah ing Luwih saka $ 70 Milyar Adol

    Deleng nomer sing digawe Alibaba kanggo acara belanja tahunan Singles 'tahunan. Alibaba resmi ngrampungake Festival Blanja Global 11.11 taunan kaping 12, sing luwih dikenal ing saindenging jagad minangka Dina Singles. Sawise nggawe belanja mewah, behemoth e-commerce ngumumake ...
    Waca liyane
  • Jumpman Shoe Nike's Nike-Auto Technology Kanggo Ikon Udara Jordan 11

    Yordania Brand nggawa teknologi Nike Adapt menyang ikon Air Jordan 11. Raksasa olahraga kasebut saiki ngumumake Air Jordan 11 Adapt, sepatu sing dilengkapi teknologi lacing listrik sing terkenal saka Swoosh. Sanajan teknologi kasebut modern, Jordan Brand ngandhakake yen ora ana gunane yaiku ...
    Waca liyane
  • Simpsons lan Van Reunite Sneaker Natal-Dumadi Anyar

    Sisih sisi "The Simpsons" x Vans Slip-On "Liburan." Van lan "The Simpsons" gabung maneh, wektu iki ngluncurake koleksi sneaker anyar sing bakal bisa disesuaikan karo para penggemar. Merek skatewear lan rilis komedi animasi sing wis suwe ...
    Waca liyane
  • Are These the Biggest Summer Sneaker Trends?

    Apa Tren Sneaker Musim Panas Paling Gedhe iki?

    Yen sampeyan mandeng sneaker sampeyan kepengin weruh manawa tendhangan bapak sampeyan isih penting, kita bakal entuk kabeh wangsulan sing dibutuhake. Taun iki bisa uga diwiwiti wiwitan dasawarsa anyar, nanging kepiye wae tren sneaker paling gedhe ing musim panas mbalekake kita. (Shout-out kanggo ...
    Waca liyane
  • Medical workers on the front lines of the coronavirus should be sure to clean their shoes.

    Tenaga medis ing garis depan coronavirus kudu ngresiki sepatune.

    Ing panaliten anyar sing diterbitake ing salah sawijining jurnal Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit, Penyakit Infeksi Muncul, peneliti nyoba sampel udara lan permukaan ing rumah sakit. Peneliti nemokake yen udakara separo profesional perawatan kesehatan ...
    Waca liyane
  • The Pandemic Economy: What are Shoppers Buying Online During COVID-19?

    Ekonomi Pandemi: Apa sing Tuku Tuku Online Sajrone COVID-19?

    Kategori E-Niaga Paling Cepet lan Kurang Cepet Pandemi COVID-19 duweni pengaruh sing signifikan kanggo saben aspek urip, kalebu cara masarakat blanja kanggo kabutuhan, lan kebutuhan sing ora pati penting. Kanthi penjualan ritel online diramalake bisa nggayuh ...
    Waca liyane