Stoking Lace-Up Pria Kaya Sepatu, Klambi Desain Manis Ambegan Desain Pria Langsung Dijual

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Sampeyan wis ketemu pertandhingan karo kaos sikil kaya sneakers. Tombol rajutan lan karet nampilake desain renda, efek grafis, lan outsole EVA sing entheng lan cushioning.
Lapisan sintetis sing bisa ambegan.
Tapak pinggir kanggo nyandhang sedina muput.

Informasi Produk

Nomer Artikel .: 5026
Jeneng produk: desainer sneaker anyar sing populer kanggo pria
Bahan ndhuwur: tekstil tenun, tembelan karet, webbing
Bahan insole: bolong
Bahan njaba: entheng eva tunggal
Ketik: Sepatu kaya sela sing kaya flyknit
Ukuran ukuran: kasedhiya kanggo ukuran wong lanang 41 nganti 46
Musim: musim panas lan musim semi
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: Ya
Logo: minangka syarat sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5026 (25)
5026 (13)
5026 (19)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: