Musim musim semi 2020 sepatu wanita sing cocog karo wanita gaya kasut wanita sing cocog

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Ngadeg ing Sneaker sing nampilake driji sikil, ndhuwur tangane,
lan lorong warni.
Sneaker busana nganggo penutupan renda tradisional.
Lapisan tekstil alus lan bantal sikil.
Cushioning eva midsole, karet outsole karet.

Informasi Produk

Nomer Artikel .: 5024
Jeneng produk: penjual sneakers wanita anyar sing bermutu kanthi kualitas tinggi
Bahan ndhuwur: kulit suede, bolong tekstil, pu
Bahan lapisan: bolong alus
Bahan insole: bolong
Bahan Midsole: Cushioning EVA
Bahan njaba: karet karet
Gender: pria lan wanita
Jinis: panutupan renda
Ukuran ukuran: kasedhiya saka ukuran wanita 36 nganti 40, ukuran lanang 41 nganti 46
Musim: musim panas lan musim semi
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: Ya
Logo: minangka syarat sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5024 (1)
5024 (2)
5024 (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: