Sepatu Musim Panas Musim Panas Lace-Up Microfiber Kulit Kasut Kasual Pria Sneakers Musim kasual Kasual

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Dawa dianggep minangka mutlak ing teknis sajrone taun 80-an, sepatu kasebut bisa dadi mbalek maneh kanthi gaya modern sing mesthi dikepengini kanthi tuwa lan enom!
Sepatu kasut paling dhuwur ing dhuwur siluet kanthi kulit sintetis.
Kerah lan ilat entheng kanggo luh, pas lan rasakake.
Lapisan tekstil kanthi tlapak sikil bantal.
Tutup renda tradisional kanggo papan sing aman.
Tunggal phylon nyedhiyakake bantal lan tambah fleksibilitas.

Informasi Produk

Artikel Ora .: 5022
Jeneng produk: gaya modern uga adol sepatu kasual musim anyar
Bahan ndhuwur: kulit sintetik
Bahan lapisan: pu
Gender: wanita lan pria kasedhiya
Ukuran: 35-40, 41-46
Musim: musim panas, musim semi, musim gugur lan mangsa
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: iya
Logo: minangka syarat sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5022 (5)
5022 (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: