insole alus karet empon kualitas alus sing paling apik kanggo para pria

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Tambah desain runner vinta ing lemari klambi nganggo siluet ikonik saka sneakers anyar.
Sepatu kasual nganggo kulit sintetik lan tisu kain sing dicithak nganggo siluet eces.
Kolar lan ilat kanthi empuk.
Lapisan alus lan insole busa sing bisa dicopot nyedhiyakake kepenak kabeh dina.
Penutupan renda tradisional.
Outsole karet awet.

Informasi Produk

Artikel Ora .: 5016
Jeneng produk: Sepatu kasual busana kasual kain prinit kualitas anyar
Bahan ndhuwur: kulit sintetis, kain nganggo percetakan
Bahan lapisan: pu
Gender: pria
Ukuran: 41-46
Musim: musim panas, musim semi, musim gugur lan mangsa
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: iya
Logo: minangka syarat sampeyan
Paket transportasi: kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5016 (3)
5016

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: