Sepatu kasual luwes paling fleksibel kanggo konstruksi ligthtweight pria kanggo nyandhang sedina muput

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Iki minangka kasual kasual sing cocog kanggo nyandhang saben dinane.
Tumpukan bolong kulit lan tekstil.
Panutup renda kanggo pas adat.
Lapisan lapisan tekstil.
Kase ambegan, sedhilut.
Outsole EVA sing entheng nanging awet.

Informasi Produk

Artikel Ora .: 5005
Jeneng produk: sepatu kondhisi sing nyebabake bantal sing becik kanggo pria
Bahan ndhuwur: suede sapi
Bahan lapisan: tekstil
Gender: pria
Ukuran: 41-46
Musim: musim panas, musim semi
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: iya
Logo: minangka syarat sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5005 (1)
5005 (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: