Penjual kasut ndhuwur sepatu sepatu putih putih ing Amazon sing larut sepatu putih yeezy

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Mudhun menyang rutin rutin latihan olahraga lan olahraga fitness rutin.
Ndhuwur lan flyknit ndhuwur kanthi pola quilted kanggo ambegan.
Penutupan renda tradisional kanthi tali tumit sing dikunci kanggo njaga sikil kabeh sajrone latihan lan latihan bobot gratis.
Lemah ilat lan krah.
Konstruksi Bootie lan tab tarik ing tumit kanthi cepet lan gampang dirasakake.
Lapisan bolong ambegan lan bantal insole.
Midsole busa nyedhiyakake rasa alami.
Outlet karet kanthi alur fleksibel lan pola traksi simpul kanggo macem-macem permukaan sing pas kanggo mlaku-mlaku saben dina.

Informasi Produk

Artikel Ora .: 5029
Jeneng produk: percetakan fashion sade sepatu yeezy kanggo wong lanang
Bahan ing ndhuwur: tekstil fly rajutan kanthi percetakan
Bahan lapisan: bolong
Gender: pria
Ukuran: 41-46
Musim: musim panas lan musim semi
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: iya
Logo: minangka syarat sampeyan

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.                 
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5029 (2)
5029 (1)
5029 (3)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: