Sepatu olahraga olahraga murah sing disesuaikan khusus olahraga kasut olahraga klasik

Keterangan Singkat:


Detail Produk

Tag Product

Kanggo sing entheng, kinerja pengadilan sing ora ngalahake kekiatan sing dibutuhake kanggo latihan lan kompetisi sing wiyar.
Sepatu rajutan nggawe rajati tahan dhuwur sing njaga kinerja sing entheng, bisa digawe ambune.
Penutupan renda.
Sockliner tekstil sing alus.
Insole umpluk tetep.
Midsole poliuretana lengkap nyedhiyakake mbalek maneh kanggo bantalan responsif.
Outlet karet nawakake paling tahan ing kekiatan sing nganggo dhuwur.

Informasi Produk

Artikel Ora .: 5027
Jeneng produk: sepatu olahraga sing disesuaikan murah kanthi tlapak tunggal
Bahan ing ndhuwur: kain kintted 3D
Gender: wanita, pria
Ukuran: 36-40, 41-46
Musim: musim panas lan musim semi
MOQ: 500 pasang saben warna
OEM / ODM: iya
Paket transportasi: kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih

Kemasan & Pengiriman

Ukuran Paket Tunggal W34xL23xH12cm
Bobot Gros Tunggal 1 kg
Jinis Paket
  • 1. Sepasang sepatu menyang kantong utawa kothak miturut sing sampeyan pilih.
  • 2. Sepatu 10 utawa 12 pasang sepatu menyang karton master, utawa miturut syarat klien. 
Wektu timbal
  • Grosir lan Grosir: 1-20 dina.
  • OEM utawa pesenan masal khusus: gumantung saka jumlah (biasane butuh 40 nganti 60 dina kerja.)
Pelabuhan minggat Pelabuhan Xiamen, China
5027 (1)
5027 (3)
5027 (2)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: