Babagan Kita

Babagan Kita

Kita nindakake samubarang kanthi beda, lan kaya ngono kita seneng!

Profil Perusahaan

11

Madeg ing taun 2010, perusahaan kita dadi produsen alas kaki profesional. Perusahaan kita ana ing kutha Quanzhou, provinsi Fujian. Saka kene, kita nyedhiyakake kegiatan R&D, Produksi, Logistik, Pembelian lan Dhukungan Orde. Kita duwe tim sales profesional kanggo nyedhiyakake layanan lengkap lan sublimated, supaya sampeyan bisa nggawe desain apa wae sing dikepengini lan ngasilake sepatu sampeyan pengin.
Kapasitas Pabrik: 2,5-3 yuta sepatu pasangan saben taun
Perolehan taunan: luwih saka $ 20 yuta lan terus meningkat
Nomer Galur Produksi: 3
Pasar Utama: Amérika Lor, Eropa, Amerika Kidul, Jepang
Produk utama: sepatu olahraga, sepatu kasual, sepatu njaba lan sepatu bot.
Pelanggan Kunci: Skechers, Diadora, Gola, Kappa, lsp. 

Napa Milih Kita

Kita nggawe sepatu sing cocog karo kita pelanggan kepinginan. Kita ngerti pasar, tindakake pembangunan kanthi rapet lan bisa nanggapi tren anyar kanthi cepet. 

Saben sepatu diwiwiti ing papan gambar para desainer. Desain lan conto sing relevan banjur ditampilake. Produksi diwiwiti yen kabeh rincian cocog karo syarat pelanggan. Akeh pelanggan wis entuk label dhewe kanthi cara iki. Apa sampeyan arep ngetutake ing sikilé?

12
13
14

Sepatu Kita digawe Kanggo Bathi

Kanthi gabung karo pasukan, sampeyan duwe mitra sing bisa mbantu ngasilake puluhan saka dodolan sepatu. Contone, perusahaan ing industri busana sing durung duwe sepatu ing kisaran, nanging sing ngerti kesempatan. Dheweke nyedhaki saran lan informasi kanggo entuk pilihan, saéngga mandheg menyang jagad anyar saka sepatu anyar iki. Ing pengalaman kita - ing pirang-pirang kasus, langkah-langkah sing ati-ati pisanan wis berkembang dadi hubungan bisnis jangka panjang adhedhasar kapercayan, pengalaman lan keluwesan.

Duwe Pengalaman 10 taun ing Perdagangan lan Pabrik Sepatu.

Kita wis ngasilake lan ngekspor sepatu wiwit2010. Wiwit saiki, jutaan pasangan nemokake cara kanggo wong lanang, wanita lan bocah ing saindenging jagad. Kita nggawe sepatu kanthi gaya, warna lan desain sing dikarepake para pelanggan. Produk kita ramah lingkungan lan bisa netepi REACH, CISIA lan tes liyane sing dijaluk pelanggan.

sertifikat

c1

c1