Madeg ing taun 2010, perusahaan kita dadi produsen alas kaki profesional. Perusahaan kita ana ing kutha Quanzhou, provinsi Fujian. Saka kene, kita nyedhiyakake kegiatan R&D, Produksi, Logistik, Pembelian lan Dhukungan Orde. Kita duwe tim sales profesional kanggo nyedhiyakake layanan lengkap lan sublimated, supaya sampeyan bisa nggawe desain apa wae sing dikepengini lan ngasilake sepatu sampeyan pengin.

maca liyane